Değirmenarkı İlkokulu
DEĞİRMENARKI MAH. DEĞİRMENARKI KÜME EVLERİ NO: 7/1A İPEKYOLU / VAN

VİZYON

Milli ve manevi değerleri özümsemiş, düşünen, üreten, ilgi ve yeteneklerinin farkında olup, bunları geliştirebilen akademik başarısı yüksek öğrenciler yetiştiren örnek bir okul olmak.

MİSYON

Özümseyerek öğrenen, öğrendiği bilgiyi kullanan, kullandığı bilginin sonuçlarını değerlendiren, öz denetim ve öz yönetim becerisi gelişmiş, problemleri çözen ve pratik çözümler üreten, özgür düşünen, çağdaş, yenilikçi ve teknolojik gelişmelere ayak uyduran, kültürel, milli, ahlaki ve evrensel değerlere uygun hareket eden, sosyal sorumluluk ve bilimsel projelere katılmaya istekli, lider nitelikli bireyleri yetiştirmek misyonumuzdur.

Öğretim Şekli :Tam öğretim

Tam öğretim

08.30-14.30

Sobalı

Öğretmen servisi.

Uydu İnternet (VSAT)

van merkeze 40 km uzaklıkta

Yerleşim Yeri Bilgisi

Van merkez İpekyoluna bağlı Değirmenarkı Mahallesi Van´a 40 km uzaklıktadır.Değirmenarkı Köyü Erçek Beldesinde olup Özalp yolu üzerindedir.